» Måndag

"never wanted it this waaaay, baby. i'm dying i'm crying over iiiit.." Njuter av Volbeat i hörlurarna förstår ni!;)

Idag har det varit en bra dag. Det har varit en ganska mysig dag. Jag är en sån här tjej som tycker om när det är grått och lite regnigt, det känns mysigt! Ni kanske tycker det låter mest deprimerande med ett sånt väder egentligen, men inte enligt mig!

Idag tog jag en sovmorgon och sov ut så länge jag orkade, för annars brukar jag försöka att kliva upp klockan 8 då min väckarklocka ringer för att ta en liten promenad fast jag hade inte den orken idag.. 
  Så idag har dagen bara rullat på.. Jag har varit med om en liten familjetripp till Ica och så bara.. Sen for mamma till biblioteket och när hon kom hem sa hon att hon hade lånat böcker till mig, och min första tanke var: *Suuuck* "Jag är ingen riktig läsare så det kommer sluta med att den där boken kommer bli bortglömd och dammig.." Fast sen då jag fick se att det var den första "Twilight boken" så blev jag ändå glad och tänkte ge boken en chans..

Så.. Denna kväll har jag varit med denna bok.. Ungefär läst halva nu.. :S Började läsa ungefär vid 3, slutade vid halv 5, tog en powernap, barnvakt klockan 6, läste igen klockan 7, slutade läsa halv 10.. Och kommer förmodligen läsa inatt innan jag ska sova! Hm, enligt mina beräkningar kommer den där boken vara utläst imorgon.. ;)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo