» ..Kommer upp i tö!

Idag när jag gick hem från skolan såg jag en märklig sak. På trottoaren på min gata som jag alltid går hem på (Det blev mycket på nu..) såg jag ett litet gult plasthjärta där på marken. Jag kommer ihåg det, för jag minns att jag gjorde ett armband med såna hjärtformade pärlor. Och där, bredvid mitt hus, utanför grannens hus, på trottoaren, låg ett litet gult hjärta som en gång tillhörde mitt armband.. Och jag vet att det är mitt också. För jag minns att jag skulle he på mig armbandet, men det gick sönder. (Remember, jag gjorde det..) Så märkligt allting kan bli!

Nog snackat om minnen och allt sånt.. Back to reality! Jag klurar och håller på att fixa en ny design, men det är så konstigt - Jag har liksom inga idéer! Ni märker väl om det blir ändring här eller inte..

Nu ska jag ta och borsta tänderna, jag är helt slut på! Fattar inte vad som är med mig, kan gå och lägga mig hur tidigt som helst känns det som. Det var så härligt imorse, då var jag alldeles pigg och hade lite sol i ögonen, på ett sånt här behagligt sätt!;)

nitE!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo