» Warum?!

Hahahahhhahahahaha.... Bästa låten:;PPPPP

Idag när jag kom hem såg jag att dörren var låst, och skulle ta fram nyckeln men då fanns ju inte den där.. Så där stod jag och inte kunde komma in i huset! Jag gick på bakgården och kollade balkongdörren, men neeej.. Kollade garagedörren men neej.. Så jag väntade på mamma hemma i en timme, haha. Men det gjorde inte mkt. För det var ju stekande sol så då kunde jag ju lika gärna steka lite jag med! 

Innan det gick jag och Lisa på Fräck och Fin. Ungefär världens bästa affär i Åsele, hahaa.. Jag köpte min favvomascara (såklart), och ett nagellack. Jag och Lisa hann lukta på Avril's nya parfym också. MmmMMMm säger jag bara... Go´este! Men den köpte jag inte, dyyyyr.. Men vi fick iaf en liten provningsparfym iaf=)

Och annars.. Nu när jag skulle plugga lite engelska för jag är så himla duktig, så märkte jag att jag inte hade med mig engelskaboken.. Typiskt! Menmen... Shit happends! Jag ska kolla om jag kan göra en liten deal. Jag har ju varit sjuk gaaanska länge, såjag har kommit efter lite, så då ska jag fråga min lärare om jag kan ta första verben imorgon istället, och ta den här engelskaläxan som jag egentligen skulle göra nästa vecka.. Tror ni hon går med på det?=) Vi lär väl se!;)

Och jag är allmänt superglad eftersom veckan snart är slut och imorgon kommer Elin hit! Kung, i know.. Och jag är såklart glad över att jag är frisk igen!=) Hahah känns som ett tag sen... 


snygging!

:-*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo