» I hate sundays

Nu tänkte jag ge mig på ett sånt där långt inlägg. Vi får se hur de går, för mina inlägg brujar oftast vara 3 rader långa och betydelselösa.. Så nu hade jag tänkt göra en liten vändning i det hela. (Fast hälften av alla som läser, orkar nog inte läsa heeeela inlägget, för det vet jag att jag inte orkar om det är typ 3 A4 långt...)

Jag har bläddrat runt i min blogg från alla möjliga månader, och jag märkte att jag skrev väldigtväldigt långa inlägg förut, för ungefär 1 år sen då jag alldeles strax börjat att blogga. Då kan man kanske kalla mig såhär: Jag var allmänt bloggkåt. ahahhaa. Och fast jag inte bloggade om något intressant (Som nu då typ) skrev jag ändå låånga inlägg. Typ såhär:

Ja hej bloggen. Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det är en vanlig måndag och skolan är så himla tråkig. Ja, alltså det finns inge tråkigare! Och skolan är sååååå tråkig.. Åhh...... Har jag nämnt att skolan är tråkig? Typ läxa, läxa, plugga, läxa. Trååååkigt. Jag hatar skolan för skolan är så tråkig!!!!! 

Ok. Jag kanske överreagerade där nu men, ungefär så! Men det är ett ganska bra system. Jag fick med 3 rader där typ, bara för att jag skrev att skolan var tråkig, så tänk om jag skulle skriva så om allting i mina inlägg. Då skulle vi kunna snacka om långa inlägg... 


 

Ja, hösten är här. Och vad tycker jag om det? Jo.. Jag tycker att det suger. Det är så himla dåligt, kallt, besvärligt och allting som är negativt... Jag vill ha sommar igen! Sommarsommar.. Min lilla favvo! Det enda som är positivt med hösten är att det är så fina färger på träden.. Inget annat! Absolut inget annat. Bara det. Sluuuutdiskuterat.

Och efter en stund faller den första snön. Fyyyy.... Snö = kallt. Kallt = måste ha megamycket kläder på sig så man inte fryser. Och frysa vill man ju inte, så man jett ju ha megamycket kläder tack vare det. Blä. Besvärligt. Jag blir inte ens på humör när jag snackar/skriver om hösten..... Låt mig byta ämne!



Bilder.. Efterlängtade bilder. Jag måste lägga till lite bilder på det så att det här inlägget inte blir allt för jättetråkigt.

  Sakna(!!)

   

  

Så. Hoppas mina bilder var sevänliga.. Det här med långa inlägg kan faktiskt jag. Hahaha om jag bara försöker då och då, så kan jag faktiskt. Jag är så bra. Bra och bäst!

Cya suckers...................
:):):):))



lisa olofsson :]
20 September, 2009 - 21:06 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

den natten alltså.. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo