» OBS. Ett långt inlägg till

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me, paparazziiii... Sitter och dunkar lite Lady Gaga, alltid lika roande! Annars, idag har jag varit på skolan. Såklart!

Och en sak jag är irriterad över är..



Det finns säkert miljoner anledningar.. T.ex. Du har för mycket skit på datorn. Och mja, det kanske är delvis sant.. Men om jag vill ha massa onödiga bilder så får jag faktiskt det, och jag får även veta av konsekvenskerna för det!;)



Idag fick jag snacka med min mentor om en patetisk sak som jag inte förstår fullt ut. Men det jag gjorde var: Jag berättade den rätta sanningen. Och sa inget: Jag tror... AAaaAah men kanske.. Utan jag sa: Jag vet, jag är 100% säker. Men jag ångrar inget. Inte ett enda dugg. Om man ska berätta någonting så ska man väl berätta sanningen fullt ut? Eller har jag alldeles fel... Don't think so! Men, vi skulle reda ut det. Det mesta. Men jag kommer alltid ha minnet kvar i mitt huvud, men aldrig känna ånger...  

Och tyvärr kan jag inte berätta vad det här handlar om, eftersom jag är tyst som en mur när det gäller sånt här..;) Men nu kan jag säga som alla andra jättestora bloggare säger när ingen får veta vad de snackar om.. Feel the paaaain!!!!! hahahahha... Nu känner jag mig som en äkta storbloggare. Men wait a second, det är jag väl?


Ikväll ska jag på core med Lisa. Andra gången nu. Men jag har ju gått på det förut. Tror jag bara ska gå en halvtimma ikväll. Orkar faktiskt inte gå på konditon. Kan skippa det och bara gå core=)... Låter toppen. Supersmart idé med andra ord!

Nu ska jag.. göra något annat och inte skriva så mycket mer. För ni orkar ändå inte läsa hela inläggen, hahah.. Men jag tycker det är ganska härligt ibland när man kan skriva av sig.

Bye bitchezzzzz!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo