» My day

Wiho, det är regn ute! Jätteroligt, mm, verkligen! Så jag stannade hos pappa efter skolan för att inte bli så blöt när jag cyklade hem, he he!

Nu håller jag på att ladda ner massa musik som jag kan bränna sen, lovely! Och jag funderar på att lägga ut inspelningarna som jag spelade in när jag och Melissa sjöng, och en gång när jag sjöng ensam, men jag tror inte att jag törs;P Jag lyssnar om och om igen, och det låter inte så vidare bra! För det första var det lite Gregers fel, eftersom han spelade fel, så på ett ställe låter det precis som om gitarrsträngen gick av. Mycket fint låter det;P Men vi får se..

Och nu är det bara en dag kvar och sen ska jag till Umeå och fixa frillan.. Jag har panik fortfarande, blir galen!

Glömde att berätta.. Idag på elevvalet när jag äntligen hade blivit klar med alla mina matteläxor, ville jag ha lite kul! Så jag letade reda på Linda som satt i andra rummet av syslöjden i en soffa. Jag hade ett gammalt lim framför mig på ett bord, och fick såklart en busig tanke i huvudet;) Jag öppnade locket, och det var torkat samt kladdigt lim som satt kvar inne i korken, så jag smög fram till dörren på alla fyra och Elin som satt där inne också, fast hon satt så hon såg mig, och jag skyndade mig då att be henne att inte säga att jag var där krypandes.. Planen gick bra, och kastade den där limgrejjen på Linda som satt så koncentrerad hon bara kunde. Jag sprang iväg och Elin började asgarva och jag med. Linda blev ju såklart rasande av att hon hade fått gammalt lim på sina byxor, och jag blev hemskt rädd, för hon brukar ge igen, men inte ofta;) Det var det roliga som hänt idag! Och jag glömde säga att det inte var någon lärare där, så det var ju lugnt;)

Eller nej.. Det har ju hänt mer!

Vi var ju somsagt på elevvalet och jag fick en till busig tanke! Jag såg en låda med massa fyllning man ska ha i kuddar, så jag tog lite, stoppade under min tröja och POFF! Jag blev en tjej med bröst stora som.. Jag vet inte vad;P Ingen av dom som var i andra rummet bredvid hade sett mig stoppat in det, så jag gick till dom, men sa ingenting. Jag satte mig på en stol, och dom märkte fortfarande inte något. Så jag började harkla mig och allt sånt, och efter ett tag började ju dom inse!;) CONGRATULATIONS!

Efter det fick Elin stoppning under sin tröja i magen, så hon varf fullt förberedd för att föda. Och Linda ville ju vara lika som jag, bog b000bz!;)

Och det hände en till rolig sak faktiskt.. Idag på matten innan vi skulle gå och äta sa Raggan att vi skulle äta mycket för att vi skulle bli smarta och snygga! Då blev det såhär..

Melissa: Men vadå, jag är ju redan snygg!!
Hela klassen: HAAAAAAAAHAHAHAH.........ahhaaha

PUSS                                          





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo