» När man älskar livet

Nämen tjenare! Tisdagen nästan gjord, h-ä-r-l-i-g-t! För ja, tisdagar är ju mina absoluta hatdagar. Men imorgon kommer det nog vara en ganska chill dag. Förutom prov nu kom jag på.. Men det var ju ett sånt här jättebra prov, som man inte måste träna på;) Någonting om miljön, för det är det ämnet som vi håller på med just nu på biologin. Och på tal om biologin.. Jag, Malin och Linda håller på med något annat arbete på biologin, känner mig som en riktigt pluggis faktiskt.. Det var till och med jag som frågade om vi kunde göra det;P.. Men iallfall, det vi håller på med är att vi 3 går runt i Åsele och frågar massa folk vad de tycker om den globala uppvärmningen och allt annat sånt. Och när vi skulle ut och göra det idag så stack vi till Konsum för att vi skulle snacka med chefen där, och fråga vad de gör med allt avfall och sånt som de får, eller jag tror det var någon sånt;P Men såklart var ju chefen upptagen med att han pratade med hans chef, så vi fick ju vänta. Men vi orkade inte att vänta, så vi struntade i chefen och snackade istället med en annan personal, och efter henne blev det en annan personal.. Och sen blev chefen ledig, och Malin ville ställa frågar rill han också, men jag protesterade;P Vi hade ju redan frågat 2 personer från samma arbete, och nu skulle vi ställa samma frågor till den där chefen? I don't think so. Så jag övertalade de andra 2 att vi skulle gå tillbaka, and so we did!

Men nu gör jag ingenting speciellt, lyssnar på musik via youtube och skriver såklart detta blogginlägg. Och jag måste bara säga att livet är ju himla underbart just nu! Jag har mina aningar varför, men det tänker jag nog inte skriva här;) Det är och förblir min lilla hemlighet, ihhi!

Igår hade vi tjejer ett snack om att vi ska cykla till björnbacka och allt sånt där, tälta bl.a. (PÅ MIN FÖDELSEDAG!!) Och efter ett tag frågar någon av oss Eva-Lotta om det finns björnar där, eftersom stället heter Björnbacka, och såklart fanns det ju det.. Och eftersom jag aldrig har varit på det där stället någon gång, fick jag i mitt huvud att det ser ut såhär..:
 
Det är en liten plats, och det är en liten sjö bredvid. Runt om är det massa med skog, granar och tallar m.m. Det är inga hus i närheten, och gräset är ganska högt eftersom ingen är där och klipper det. Och där kommer vi cyklandes, slår upp våra tält och det blir kväll. Det är en brasa i mitten av allting, och runt om brasan är våra tälta. När alla ska sova så kommer det hundratals björnar och äter upp oss!:( SLUT!

Och det där låter som en liten sammanfattning som man gör när det är dags för bokrecension.. Och alla som läser det där lilla stycket och som ska följa med på den där resan till björnbacka, så ta det lugnt! Det är ju inte alltid 100% att det kommer att hända;) Hoppas jag.



therese
02 Juni, 2009 - 18:06 / BLOGG: http://tth3rese.blogg.se/

kan jag veta anledningen till varför du älskar livet?;)

lisa
02 Juni, 2009 - 18:06 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

du glömde ju ugglorna å de där ;)

alvvs ♥
02 Juni, 2009 - 18:06 / BLOGG: http://alvvs.blogg.se/

Hello!

Just nu har jag frågestund på min blogg! Ställ gärna en fråga. ♥ alvvs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo