» Morgonmänniska?

Idag är det måndag, och som en perfekt början på den här veckan försov jag mig.. Jag vaknade av att det ringde, jag hörde att Pontus gick upp för trappan och svarade. Jag tittade på min mobil och det tog ungefär 30 sekunder att fatta vad det stod på smset och hur mycket klockan var.

På mitt sms stod det: nu far ja :P Av lisa. Som hon alltid brukar skriva när hon har fixat sig klart, och är redo att fara till sjukhusbacken där vi alltid möts när vi ska till skolan. Jag tittade på klockan och den stod på 07.38. Som jag sa tidigare, tog det ungefär 30 sekunder för mig att fatta att jag hade försovit mig. Men när jag hade fattat helt klart, skyndade jag mig upp ur sängen och skrek ut:

- MEN HALLÅ PONTUS, VI HAR FÖRSOVIT OSS!!!!!
- Jo, jag vet.


Jag snabbade på hur mycket som helst, skyndade mig upp för trappen med mascaran i handen, och sa till Pontus att han skulle ringa Christer annars skulle vi aldrig hinna. Och det svar jag fick tillbaka var helt lugnt och sansat..

- Jamen... Jag kan ju inte numret.


Jag kände verkligen irritationen och började leta efter telefonkatalogen. Jag drog ut en låda, och när jag hade dragit ut den så for hela lådan och all dess innehåll på golvet.. Jag letade i den andra bredvid och då for lådans framdel (vet inte riktigt hur jag ska säga det..) på golvet. Efter några sekunder hittade jag katalogen och ringde snabbt, sen skyndade jag mig ner igen. Jag hann fixa till mig, gött!

Det var min morgon, lyckad va?



ELIN
28 Juni, 2009 - 15:26

HAHAHHAHAH ÅGUD! Jag älskar pontan xD hahahaha!

asså gud jag började typ skratta så jag grät nu när jag läste de! : D hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo