» Men tja

Fredag, och nu har jag äntligen helg så jag kan sova ut! Fast nu kom jag på att jag gatt vara barnvakt imorgon.. Aja, jag har ju alltid lördag och söndag;P Men mina 3 dagar på dagis har varit bäst, inga negativa tankar alls! Förutom att jag inte kan vara med Felix någonting, eftersom han är på en helt annan avdelning så då blir han ju ledsen för det..

Nu är det faktiskt jättefint väder, och det har jag velat ha grymt mycket! Så nu kommer väl det, och hoppas det nu håller sig en stund=)..

Och på midsommar ska ju Lisa bort, snyft! Men, jag skulle ändå vara hos Lina och Magnus då, men jag kan ju fortfarande inte vara med Lisa på hela helgen:-( Eller.. Det tror jag inte allafall! Ojojoj, vad ska jag ta mig till..

Just nu håller jag på att lyssna på musik, och såklart skriva det här blogginlägget. Och jag har inga planer för kvällen... än!:) Vi får väl se hur det blir;)

Och är det bara jag som tycker att det inte känns som sommarlov?:-( Idag när jag ocvh Lisa skulle cykla till dagis så kändes det precis som att jag skulle på skolan.. Det är ju tragiskt! Jag får ta och ändra på det där, är ju hemskt att det känns som en vanlig vardag bara. Men efter jag har sommarjobbat klart, så kommer det nog kännas mycket annorlunda, jag lär ju märka..

PUSS



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo