» onsdag

HALLÅ, HAR DET KOMMIT EN NY ISTID ELLER?! man kan ju knappt gå ut på samhälle, för då frys man ju seriöst ihjäl! haha. jaja, men iaf, så har ju då jävligt mycket pain i min rygg... lisa cutta mig med sin mattepärm så jag trodde jag skulle bli halv. hur vassa kanter hade inte den där mappen?! och sen efter det blev jag knuffad in i gunnar, men såklart förlät han mig =).. men sånt händer ju ibland också.

och idag har jag gjort det efterlängtade fysikprovet som jag har försökt träna på i 2 veckor, men inte kunde jag nå mycket bättre för det.. men jag får hoppas det allra bästa att jag kunde nånting;P och jag ligger ju 2 matteläxor efter också kom jag på.. men efter regn kommer solsken! verbprovet gick faktiskt bra om jag säger det själv.. men så äre om man är WERBNANOX!;) svenska provet och definitivt tyska provet kunde gått bättre tycker jag.. aja, bara ett prov kvar nu!

snart är det lucia och snart är det jul! seriöst.. finns inte ens ord hur mycket jag längtar! fast jag har faktiskt inte önskat mig något speciellt den här julen, jag är faktiskt det mesta jag vill ha! :)

PUSS PÅ ALLA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo